Taller Disciplina Positiva para familias

FORMACIONS

Ofereixo conferències i formacions sobre Disciplina Positiva per a famílies, fonamentals per a AMPAs i AFAs.

Les conferències donen informació pràctica, vivencial i inspiradora.

Les formacions aporten un suport sempre pautat perquè els canvis s’apliquin de manera gradual i tutoritzada.

Milloren el clima, potencien valors i el bon tracte, fomenten la reflexió i constant aprenentatge i impacten de manera directa en les relacions amb els nens i les nenes.

Tallers

Els tallers que ofereixo són presencials i tenen una durada de 2,5 hores.

Són vivencials i experiencials, de manera que la participació està garantida. No hi ha millor manera per entendre l’altre que posar-te a les sabates.

Sandra Martínez web maig 2023-8562.2

Tallers monogràfics

En el meu compromís per fer la Disciplina Positiva accessible per a tothom, podem decidir el tema principal del taller, per exemple: les pantalles, els càstigs, les rutines, etc. i organitzar el taller centrat en la temàtica.

XERRADES-EXPERIÈNCIA

Descobreix la Disciplina Positiva, una metodologia educativa que canviarà la teva manera d’entendre i relacionar-te amb els teus fills i filles. A les xerrades de descobriment, aprendràs els principis bàsics d’aquesta filosofia educativa, basada en l’afecte, la fermesa i el respecte mutu, i en descobriràs les aplicacions pràctiques en la vida quotidiana.

Us guiaré en la comprensió d’aquesta metodologia, i us proporcionaré eines per a una educació més efectiva i satisfactòria. Descobriràs com fomentar l’autonomia dels teus fills, com resoldre conflictes de manera positiva i com promoure una relació de respecte mutu a casa teva.

No perdis l’oportunitat de descobrir la disciplina positiva i millorar la teva relació amb els teus nens, nenes i adolescents.

 

DURADA: 1,5 hores

Per contractar una xerrada o taller, escriu a:

hola@disciplinapositiva.cat