FORMACIONS

Ofereixo conferències i formacions sobre Disciplina Positiva per a l’aula, fonamentals per a claustres i AFAs, que es poden impartir en format en línia o presencial.

Les conferències donen informació pràctica, vivencial i inspiradora.

Les formacions aporten un suport sempre pautat perquè els canvis s’apliquin de manera gradual i tutoritzada.

Milloren el clima, potencien valors i el bon tracte, fomenten la reflexió pedagògica i aprenentatge constant i impacten en els resultats acadèmics de l’alumnat.

Inversió econòmica:

En ser a mida, s’informarà dels costos de les sessions formatives, els tallers i les conferències educatives sota demanda.

Les formacions s’abonen per transferència per facilitar la transparència fiscal.

Sandra Martínez web maig 2023-8562.2

Opcions:

Les escoles concertades i privades us podeu bonificar fins al 100% de les formacion i xerrades gràcies a Fundae

Per a claustres d’escoles públiques sense recursos que atenen a alumnat en situació d’exclusió social ofereixo un número limitat de xerrades gratüites si s’organitzen per a tota una zona educativa i s’assegura la presència d’un mínim de 5 centres diferents de la zona o 40 docents.

XERRADES-EXPERIÈNCIA

Descobreix la Disciplina Positiva, una metodologia educativa que canviarà la teva manera d’entendre i relacionar-te amb els teus alumnes. A les xerrades de descobriment, aprendràs els principis bàsics d’aquesta filosofia educativa, basada en l’afecte, la fermesa i el respecte mutu, i en descobriràs les aplicacions pràctiques en la vida quotidiana.

Us guiaré en la comprensió d’aquesta metodologia, i us proporcionaré eines per a una educació més efectiva i satisfactòria. Descobriràs com fomentar l’autonomia del teu alumnat, com resoldre conflictes de manera positiva i com promoure una relació de respecte mutu a la teva aula.

No perdis l’oportunitat de descobrir la disciplina positiva i millorar la teva relació amb els teus nens, nenes i adolescents.

INVERSIÓ ECONÒMICA: 15,00 € /persona

DURADA: 2 hores

Per contractar una xerrada o taller, escriu a:

hola@disciplinapositiva.cat