Taller Curso Sandra_Disciplina_Positiva

TALLERS

T’invito a participar en els meus tallers de Disciplina Positiva, una metodologia educativa basada en l’afecte, la fermesa i el respecte mutu. En aquests tallers descobriràs estratègies efectives per ajudar els teus fills i filles a desenvolupar una autoestima saludable, a resoldre conflictes ia cooperar de manera positiva amb altres persones.

Als tallers et guiaré en l’exploració d’aquesta filosofia educativa i et proporcionaré les eines necessàries per aplicar-la de manera efectiva a la teva vida familiar.

Inversió econòmica: 30,00 €
DURADA: 2,5 hores

INTENSIU:

Submergeix-te en un viatge d’aprenentatge i creixement personal amb el nostre taller intensiu de Disciplina Positiva. Durant aquesta trobada explorarem els fonaments d’aquesta metodologia educativa basada en el respecte i l’amor.

Aprendràs estratègies pràctiques i efectives per fomentar l’autoestima saludable, enfortir la comunicació familiar i resoldre conflictes de manera constructiva.

Amb exercicis dinàmics i experiències significatives, t’empoderaràs per criar els teus fills i filles amb confiança i serenitat.

Uneix-te a nosaltres en aquest taller intensiu i descobreix com transformar la teva relació amb els teus fills i filles, creant una llar plena d’harmonia, cooperació i respecte mutu.

INDIVIDUAL: 45,00 €
PARELLA: 80,00 €
DURADA: 4 HORES

Sandra Martínez web maig 2023-8562.2

MONOGRÀFICS:

En aquests taller aprendràs estratègies pràctiques per fomentar la presa de decisions conscients, promoure la responsabilitat i cultivar l’autodisciplina. Descobriràs com guiar els teus fills i filles pel camí cap a la independència i l’autoregulació emocional.

Amb temàtiques actuals, exemples reals i dinàmiques interactives, et dotaré de les eines necessàries per criar els teus fills de manera respectuosa i enfortir la seva confiança en ells mateixos.

No us perdeu aquesta oportunitat de potenciar l’autonomia dels vostres fills i construir una relació basada en el respecte i la col·laboració!

INDIVIDUAL: 55,00 €
PARELLA: 80,00 €
DURADA: 4 HORES

XERRADES-EXPERIÈNCIA

Descobreix la Disciplina Positiva, una metodologia educativa que canviarà la teva manera d’entendre i relacionar-te amb els teus fills. A les xerrades de descobriment, aprendràs els principis bàsics d’aquesta filosofia educativa, basada en l’afecte, la fermesa i el respecte mutu, i en descobriràs les aplicacions pràctiques en la vida quotidiana.

Us guiaré en la comprensió d’aquesta metodologia, i us proporcionaré eines per a una educació més efectiva i satisfactòria. Descobriràs com fomentar l’autonomia dels teus fills i filles, com resoldre conflictes de manera positiva i com promoure una relació de respecte mutu a la teva família.

No perdis l’oportunitat de descobrir la Disciplina Positiva i millorar la teva relació amb els teus fills/es.

INDIVIDUAL: 15,00 €
DURADA: 2 HORES

ASSESSORAMENT INDIVIDUALITZAT

Sessions online o presencials per a mares, pares i educadores. Si tens dubtes en el teu rol de pare/mare, tinguis o no coneixements previs sobre disciplina positiva, t’ofereixo sessions d’orientació, avaluació i entrenament perquè et sentis més segura i confiada en el teu labor educativa.

Per a aquelles persones que volen reforçar o aclarir algun problema de manera més personalitzada.

Què t'emportes?

DURADA: 1-2 mesos
PREU: 350,00 €

Contacta'm:

hola@disciplinapositiva.cat