Sandra Martínez web Disciplina Positiva

Qui soc?

El meu nom és Sandra Martínez i Aguiló.

Soc mestra i educadora d’Educació Conscient i Disciplina Positiva per a famílies i aula. He treballat com a mestra al Brasil, Suïssa i Barcelona. M’apassiona l’educació i poder ajudar compartint eines i, en definitiva, una altra manera de veure i viure les relacions amb els nens i les nenes. Soc defensora de l’educació integral, on es posa al centre la infància i l’adolescència.

Member of:

logo disciplina positiva sandra cursos

PDA

Positive Discipline Association

Membre de:

logo disciplina positiva sandra curso adpe

ADPE

Asociación Disciplina Positiva España

Els meus valors

Col·laboració

Com a educadora de Disciplina Positiva, em comprometo a col·laborar amb tu de manera activa i constructiva. Treballarem plegats, compartint idees, perspectives i solucions, per crear un entorn d’aprenentatge enriquidor i efectiu.

Respecte

El respecte és clau en el meu enfocament educatiu. Junts, crearem un ambient on tots se sentin valorats i escoltats, respectant les teves creences i necessitats individuals.

Dedicació

Com a professional de Disciplina Positiva, la meva dedicació és oferir-te un suport personalitzat en el teu viatge educatiu. Estic compromesa a oferir-te eines pràctiques i estratègies efectives per millorar la criança dels teus fills/es.

Experiencia

He presenciat l’impacte positiu d’aquesta metodologia en famílies i educadores. Basant-me en resultats reals i comprovats, et puc oferir una orientació sòlida i efectiva basada en el meu ampli coneixement i experiència internacional.

"La meva missió com a professional de la Disciplina Positiva és treballar amb persones com tu."
Sandra Martínez
Educadora Disciplina Positiva

Estàs preparada per iniciar aquest camí?

Contacta amb mi: